| PREVOD PESAMA | |
|
+2Tennis Princess ANAHI forever :) 6 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ANAHI forever :)
Broj poruka : 66 Datum upisa : 17.06.2007
| Naslov: PREVOD PESAMA Ned Jun 17, 2007 11:38 pm | |
| ovde cemo prevoditi pesme... | |
|
| |
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Ned Jun 17, 2007 11:39 pm | |
| RBD-SER O PARECER Postojim
POSTOJIM , sta zamisljas Ne mozes me uciniti vlasnicom tvog zivota Ako me ne gledas,baby….
Mnogo sam puta pokusavala Da podignem glas, Da probudim prazan interes Koji ce te uciniti mojim…..
I znam da se mozda taj dan Nikada nece dogoditi
REFREN Ali,ti ces uvek u mojim snovima biti Kao svetlost koja me ispunjava Koja me budi,zelim opet da pokusam….
Ja……..
Znam da srce udara sve jace,vise od motora Iako ne znas nista o meni Jednog dana ces se odvaziti da saznas,ljubavi.
Kada sam uspela I priblizila se tebi, Posvadjala sam se,zivci su me ubijali Nisam rekla nista,baby….
Drugog dana kada sam se ubedila da govorim, Videla sam te da prolazis sa drugom,veoma srecan Nije bio momenat,baby…. REFREN…
Videti te da prolazis bez reci,je surova patnja Koja prestane na kratko kada pomislim na tebe Prolazis pored mene,uz jedno osecanje… I ne interesuju me dani koji ce se desiti ili ce umreti pokusaj….
Zelim ponovo da pokusam….
REFREN… _________________ | |
|
| |
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Ned Jun 17, 2007 11:40 pm | |
| FUEGO
Vatra
Toplota mog tela se povecava skoro bez kontrole sa svakim pokretom Pocinje sa mojim rukama a zavrsava se u mom srcu Kad sam ti cudna
Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
REF: Plasim se Da izgubim kontrolu Ne nadam se Vracanju tebi Kad god te nadjem, vratices se u zelju Koja polako gori mojom vatrom Vatrom
Moj impuls je ubrzan sa tobom pricvrscenim za mene I samnom Nisam umorna od zadrzavanja tebe samo za sebe Ako su tako blizu Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
REF
Osecam vatru u sebi vatru koja dolazi od tebe I to je zbog svega sto sam zelela
REF _________________ | |
|
| |
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Ned Jun 17, 2007 11:41 pm | |
| RBD-SALVAME Spasi me
Biti iznenadjen je moja potreba Zivim bez nade Od kada se vishe ne vrachash Zivim zbog zelje Sa cvorom na grlu I to je to, ne pustam te da prestanesh da mislish Malo po malo, srce gubi veru, gubi zvuk
REF: Spasi me od zaborava, spasi me od usampljenosti Spasi me od dosade, predajem se tebi Spasi me od zaborava, spasi me od mraka Spasi me od dosade, nikad me nemoj pustiti da propadnem
Molim jako da nastavim, ali ljubav je samo rec koju ponekad jako teshko zaboravim Zivim zbog zelje Sa cvorom na grlu I to je to, ne pushtam te da prestanesh da mislish Malo po malo, srce gubi veru, gubi zvuk..
REFREN.. | |
|
| |
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Ned Jun 17, 2007 11:41 pm | |
| QUERO PODER
Zelim da mogu
Moj zivot,mislis da imas moj zivot U tvojim rukama,zato sto imas BMV godine Mislis da imas moc zbog tvoje Cekovne knjizice I tvoje marke farmerka, Ali to ne kaze nista o tebi,ni meni, Samo o onome sto osecam prema tebi I bez tebe ja mogu da zivim…..
REFREN.Zelim da mogu Da upoznam nekog ko ima moc, Da oraspolozi mi dusu sa jednim pogledom Mogu da volim nekog ko ima moc Da me ucini srecnom, Da ga nije briga za nista drugo, Samo moja ljubav,rizikuje tvoje srce Probudices moju strast, probudices moju strast….
Zao mi je,ali nemam cenu Iako se osecas kao da si moj vlasnik,frajeru Ja sam mnogo vise od toga Mislis da sam trofej, I da si glup,mnogo si daleko od nagrade, I da….Jednom sam verovala u tebe,I naucila da bez tebe ja mogu da zivim….
REFREN.Zelim da mogu Da upoznam nekog ko ima moc, Da oraspolozi mi dusu sa jednim pogledom Mogu da volim nekog ko ima moc Da me ucini srecnom, Da ga nije briga za nista drugo, Samo moja ljubav,rizikuje tvoje srce Probudices moju strast, probudices moju strast….
Ako ti zelis,ja mogu da te volim Zatvori oci,ne misli vise Ja cu samo predati moje srce,moja ljubavi.ostavi bol….
REFREN | |
|
| |
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Ned Jun 17, 2007 11:42 pm | |
| UN POCO DE TU AMOR
Malo tvoje ljubavi
Ja znam da sam Jos jedan prijatelj u gomili Koji je samo fan njenog srca To me ne zaustavlja da sanjam o tebi svakim danom sve vishe Ali ja takodje znam Da izmedju gomile Jednom mozhesh videti svetlo na mojoj kozhi Da prepoznash najverniju ljubav
Trebash mi kao vazduh Niko te ne mozhe voleti ovoliko
REF :Malo tvoje ljubawi da mi omoguchi da zhiwim Malo twoje ljubawi me mozhe uchiniti srechnim Samo malo tvoje ljubavi je ono shto trazhim
Daj mi znak, minut za prichu Daj mi samo jednu shansu Da uchinim da me volish svakim danom sve vishe
Ali ja takodje znam Da izmedju gomile Jednom mozhesh videti svetlo na mojoj kozhi Da prepoznash najverniju ljubav
Trebash mi kao vazduh Niko te ne mozhe voleti ovoliko
REF: Malo tvoje ljubawi da mi omoguchi da zhiwim Malo twoje ljubawi me mozhe uchiniti srechnim Samo malo tvoje ljubavi je ono shto trazhim _________________ | |
|
| |
Tennis Princess Admin
Broj poruka : 80 Godina : 30 Localisation : na bini u Mexicu.....pevam....... Asi soy yo !!! Datum upisa : 11.06.2007
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Pon Jun 18, 2007 1:33 pm | |
| ccccccccccc............ To sam ja prevodila,a ti kopiras sa mog foruma nevaljalice jedna !!! C c c c c c............... ako va trreba neka recite !!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Uto Jun 19, 2007 12:49 am | |
| jooooooooj nisam znala da ces se naljutiti...izvini!ha,ha,ha,ha,ha | |
|
| |
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Čet Jun 21, 2007 4:22 pm | |
| REBELDE
Buntovnik
Dok moje misli odlaze tamo gde si ti Moj otac ponovo viče Da sam prokleo moju budućnost i njegov mir Na moj način
Iako ga čujem ja sam daleko odavde Zatvorim očim i mislim na tebe
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Da, buntovnik sam Možda,….. niko me ne poznaje
Jedan od ovih dana ću pobeći Da stavim na kocku sve zbog jednog sna Sve u životu se dobija i gubi Treba se kladiti , treba sekladiti bez straha Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Da, buntovnik sam Možda,…..
Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu |Buntovnik sam | |
|
| |
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Čet Jun 21, 2007 4:23 pm | |
| FUERA
Odlazi
Od tvog glasa mi postaje lose Vec je proslo cetiri Shvati da ne zelim da pricam o tome Nema svrhe
Prekini vezu, ili cu ja tebi prekinuti Mrzim te previse Ne zovi i ne trazi me vise Cinis me ocajnom
Ne das mi da zivim Ne podnosim te, pocinjem da se ljutim Vise ne zelim da pricam o proslosti REci cu ti, volela sam te kao sto nikad nikog nisam volela Ismejao si me, povredio si me toliko.
Odlazi... Vise mi ne nedostajes Ne zelim vise nikad da te vidim kraj sebe Odlazi...Vise te ne volim Nisi mi vise potreban i (halagos ne znam sta znaci) Odlazi...Skodis mi Bolje da prekinemo ovo u miru Odlazi... Na kraju krajeva Neko me ceka
Rekla sam ti da vise ne dolazis Sta zelis da uradim Da mi vise ne smetas Ne donosi poklone Odlazi, uskoro zatvaram Vec mi dosadjujes Ne zovi me i ne trazi me vise Cinis me ocajnom.
Ne das mi da zivim... | |
|
| |
Tennis Princess Admin
Broj poruka : 80 Godina : 30 Localisation : na bini u Mexicu.....pevam....... Asi soy yo !!! Datum upisa : 11.06.2007
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Sub Jun 23, 2007 12:44 pm | |
| Ma ne ljutim se ! Pa stavila sam LOL i sve to !!!!!!! Slobodno stavljaj ! | |
|
| |
IBIZA-girl
Broj poruka : 32 Godina : 31 Datum upisa : 07.07.2007
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Pet Jul 20, 2007 12:07 pm | |
| ima li ko una cancuon...??ili money money | |
|
| |
Mai y Anny Admin
Broj poruka : 373 Godina : 29 Localisation : Cuidad de Mexico Datum upisa : 10.06.2007
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Čet Avg 02, 2007 12:48 pm | |
| Este Corazon-Ovo srce
Kako mogu da povratim tvoju ljubav, Kako da izvucem tugu iz mog srca, Moj usamljen svet se okrece za tebe Kako da izlecim ovaj duboki bol Osecam da mi tece venama tvoj dah Tako sam povezana sa tobom Cak te I u snovima vidim Bez tebe umrecu
I ovo srce koje si ukrao, Kada si otisao, I otisao si sa mojim poljubcima Sa mojim poljupcima i mojim snovima, I ovo srce kuca Svaki put sve sporije I osecam u sebi Kako se vatra nije ugasila
Kako da smirim ovu duboku opsesiju Kako da objasnim dusi[srcu]da se zavrsilo Pocinjem da ludim zbog tebe Cak i u snovima te vidim bez tebe umrecu
I ovo srce koje si ukrao, Kada si otisao, I otisao si sa mojim poljubcima Sa mojim poljupcima i mojim snovima, I ovo srce kuca Svaki put sve sporije I osecam u sebi Kako se vatra nije ugasila
Nastavlja da gori Dok ljubav postoji Ljubav se nece ugasiti
I ovo srce koje si ukrao, Kada si otisao, I otisao si sa mojim poljubcima Sa mojim poljupcima i mojim snovima, I ovo srce kuca Svaki put sve sporije I osecam u sebi Kako se vatra nije ugasila | |
|
| |
Mai y Anny Admin
Broj poruka : 373 Godina : 29 Localisation : Cuidad de Mexico Datum upisa : 10.06.2007
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Čet Avg 02, 2007 12:48 pm | |
| Besame sin miedo - Poljubi me bez straha
Ne znam kako se desilo da si dosla do mene Sudbina je takva
Ne znam koliko dugo, ali sam te uvek cekao Takvu kakvu sam te sanjao
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF: Dodji, poljubi me bez straha Od srca Jedan poljubac koji ce me odvesti do Sunca Poljubi me bez straha Bez objasnjenja Jedan poljubac koji ce me odvesti do tvoje ljubavi Poljubi me bez straha Kao da je poslednje
Ne zanima me sta misle drugi Ti si moja cela istina
Ne zanima me ko je bio pre mene Zelim da te usrecim
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF.
Samo jedan poljubac, nista vise Samoca ce nestati
Samo jedan poljubac, molim te Iz tvoje unutrasnjosti
REF.
Od srca... Od srca... | |
|
| |
Mai y Anny Admin
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Čet Avg 02, 2007 12:49 pm | |
| Santa no soy - Nisam svetica
Nisam zena Kakvom me smatraju Koja razume sta je Osecati se dobro ili lose
Nikad nisam imala Reci koje Ti govore stvari A da te ne povrede
Znam da nije lako Da radim sta hocu A da se ne brinem
Moze biti deo mene Pusti me da idem Ili ce biti suvise kasno
Ne trazim ti oprostaj Pa, znam da je bila tvoja greska Voli me, pusti me, trazi me Ali pusti me da nastavim
REF: I gde je ostao deo mene Koji nikada nije znao dokle da ide Ako gresim, samo voli me, pusti me, trazi me, ostani Dok ti se ne vratim I gde je ostao deo mene Koji nikada nije dao Srce za tebe Ne razumes me, samo voli me, pusti me, trazi me, ostani Zato sto svetica nikada nisam bila
Nisam zena Kakvom me vide I svi osudjuju Samo jednim pogledom
Nisam ista Kao druge Koje zele stvari Koje ne mozes da im das
Dodji i pomozi mi da osetim Da mi ne treba Ni od koga vise, i tako
Ne ubija me istina Pa, nisam ista Ali svetica nikada nisam bila
Ne trazim ti oprostaj Pa, znam da je bila tvoja greska Voli me, pusti me, trazi me Ali pusti me da nastavim
REF. 2x
Nisam svetica Niti cu biti
REF. 2x | |
|
| |
Mai y Anny Admin
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Čet Avg 02, 2007 12:49 pm | |
| RBD – Celestial (Nebeski)
Ako me jednog dana vidiš da padam Nemoj da pomisliš da sam pred tvojim nogama Ako me jednog dana vidiš da plačem Ne zanosi se da ću da molim Iako sam se zaklela da ću te zaboraviti Iako više ne budeš sa mnom,nedostajaćeš mi
Ako ti kažu da sam loše Kunem ti se,proći će me Ako misliš da nisam srećna,preživeću Iako kopaš po rani i irugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim
Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš krila Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš dušu Voli se bet straha i mere Voli se otvoreno nebo,otvoreno i bez kompleksa Voli se čak do besa,kao da je karma Voli se bez razmišljanja jer je ljubav nebeska
Ako ti pričaju da umirem za tobom Pazi,možda te lažu Ako te jednog dana ponovo vidim Obećavam ti da ću biti dobro Iako kopaš po rani i irugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim | |
|
| |
Mai y Anny Admin
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Čet Avg 02, 2007 12:50 pm | |
| RBD – Algun dia (Jednog dana)
Išla sam da se pronađem u tvom pogledu I osetimse zaljubljenom Bila sam manje krhka pored tebe Ali sve je bila laž Otišao si iz mog života I izgubila sam... I dalje je živo sećanje na tebe Boli me da mislim na tebe Tužna sam ali se držim Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela
Jednog dana iznenada Polako ću ti nedostajati Jednog dana,jednog jutra Osetićeš da ti falim I u sebi ćeš osetiti ljubav Niko ne zna šta ima,dok na kraju to ne izgubi
I svaki put kad te vidim Ne poričem,još me boli Ali znam da ću jednog dana biti dobro Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela | |
|
| |
Mai y Anny Admin
| Tras de mi - Iza mene
Imam kartu Bez povratka I gomilu Snova unutar jedne srece
Jedan pozdrav Za moje matorce Mnogo straha I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF: Jedna gitara i moje detinjstvo Skola i moj prvi put Prijatelji koje vise necu videti Ostace iza mene Jedna cigareta, jedna pesma Fotografije prve ljubavi Secanja u mojoj sobi Ostace iza mene
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
Imam knedlu U grlu Imam mapu Koja ce me odvesti u drugu zemlju
Pokusaj Jednog pisma Jedna istorija I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF.
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
REF. 2x
Jedna gitara i moje detinjstvo... | |
|
| |
Mai y Anny Admin
| Solo quedate en silencio - Samo ostani u tisini
Pronalazim te budnog Govoris mi da ti je zao Sa jos jednom prolivenom suzom
Grlis me, jezim se Trazis mi jedan poljubac I ja ostajem bez daha
Samo sacekaj jedan trenutak Samo mi reci da nije istina
REF: Samo ostani u tisini Pet minuta Miluj me jedan trenutak Dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Cuvacu svoja osecanja I oticicu daleko od tebe
Od tebe...
Toliko se bojim I ne razumem Sta je to bilo sto sam uredio lose
Grlis me, jezim se Trazis mi jedan poljubac I ja ostajem bez daha
Samo sacekaj jedan trenutak Samo mi raci da nije istina
REF.
Daj mi ruku Vrati mi vazduh Reci da me volis Da nisi kriv Makar jedan trenutak Reci mi da to nije istina
REF. 2x | |
|
| |
Mai y Anny Admin
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Čet Avg 02, 2007 12:51 pm | |
| Ensename - Nauci me
Bolno je znati Da se ovo nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno Nikada nisam znala da glumim
I znam da umires zbog mene, zivis zbog mene I nikada me nisi ostavio iza Iako znas da sam ponekad samo uplasena
Ali zivis u meni, zajedno sa mnom U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu Zato te molim za uslugu
REF: Nauci me Da te volim malo vise I da osetim sa tobom Ljubav koju mi ti dajes Isceznuce hladnoca Hocu da te vidim odmah Nauci me Da te volim malo vise I da zivim sa tobom Ne mogu da izdrzim potrebu Da znam da si moj Hocu da idem gde ti ides
Daleko od pomisli Da radim pogresno Moram da priznam Da me je sve ovo na lose izaslo
Zato cu nauciti, zivecu Grlicu te sve vise i vise I ne zelim, i ne smem, i ne mogu da prestanem da te vidjam
Zato sto zivis u meni, zajedno sa mnom U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu Zato te molim za uslugu
REF.
Bolno je znati Da se ovo nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno Nikada nisam znala da glumim
REF. | |
|
| |
Mai y Anny Admin
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Čet Avg 02, 2007 12:51 pm | |
| Futuro ex-novio - Buduci, bivsi decko
Ona hoce da ima Jednu noc zadovoljstva Gusi se od zelje I ja to osecam
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
Znam dobro Da ovo nije normalno Zato sto Ako lako dodje, lako i ode
REF: Ona ne razume Sve sto imam Nece promeniti ono sto osecam Ona je moja muka Groznica u trenutku Ja sam njen buduci, bivsi decko
Sve vise otkriva secanja Bol koji ne odlazi Cinim sve sto mogu I pristajem na njenu igru
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
Znam dobro Da ovo nije normalno Zato sto Ako lako dodje, lako i ode
REF. 2x
Hocu jos... Samo mi daj jos... I hocu jos... Hajde...
I iako znam da sam Mogao da kazem ne Jedan deo mene U zelji se krije
Prestace da ulazi Prestace da se igra Dok izadje Sunce I noc se sakrije
REF. 2x | |
|
| |
Mai y Anny Admin
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Čet Avg 02, 2007 12:52 pm | |
| Tenerte y quererte - Imati te i voleti te
Vezana za ovo osecanje Sa tugom cu Pokusati da razumem Zato sto tvoje odsustvo Je okrutno, i ja
Ovde sam Predajem se pred tvojim nogama I znam da nemam nista da izgubim Mislim na tebe Dok me ne pustis da idem
REF: Zelim da te imam, da te volim Sa tobom zelim da budem Bez razdvajanja Da te volim, da te imam Ne zelim da zivim Bez tvoje ljubavi nikada Pa, nista nije toliko jako Kao imati te Voleti te, i nikada vise Izgubiti te
Vezan za ovo osecanje Sa tugom cu Pokusati da razumem Zato sto tvoje odsustvo Je okrutno, i ja
Ovde sam Predajem se pred tvojim nogama I znam da nemam nista da izgubim Mislim na tebe Dok me ne pustis da idem
REF.
Izgubiti te...
Disati i osetiti Svaki put kada pomislim na tebe Ljubav i bol Koji su porasli u mom srcu
Izgubila sam te i shvatila Kako je tesko ziveti Bez tvoje ljubavi, te ljubavi Koja me je ispunila do iluzije
REF. 2x | |
|
| |
Mai y Anny Admin
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA Čet Avg 02, 2007 12:53 pm | |
| Nuestro amor - Nasa ljubav
Tako je magicno Kako se sve desilo U nasoj ljubavi U nasoj slatkoj ljubavi
Tako je lako Da me vise nista ne iznenadjuje U nasoj ljubavi Toj neverovatnoj ljubavi
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF: I jeste tako, tako je I ne moze nista da se uradi Jeste tako, tako je Tako je kako se desi U ovoj ljubavi
Tako je jednostavno Da ne znam ni kako da objasnim Nasa ljubav Nasa slatka ljubav
I ne znam koliko ce vremena Trajati ljubav Ali sada Nema nicega boljeg
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF. 2x
REF. 2x | |
|
| |
Mai y Anny Admin
| Me voy - Odlazim
Ja sam te volela Ti si se pretvarao Kako sa andjelom Postupao si sa mnom Kao da sam ti bila Ja jedina
Verovala sam Tvojim lazima I tvom smehu Iza mojih ledja I krao si Najbolji lopov, ti
REF: I sada ti kazem da sam ja Tebe dala svu svoju snagu, svoje iluzije Za uzvrat me ostavljas samu, zbunjenu I ispunjenu razocarenjem Bol Koji si ostavio da gazi moje Srce Ako mislis da si ti, videces kada se vratis ovde Otisao je bol
I tvoja senka Me prati Izbacuje me iz takta I lomi me Duh Koji si sada ti
Uvek snazna Uvek slaba Zavrsetak, povratak Nista nije sigurno I ja prelamam Manu, ovde
REF.
Nema nista da se kaze Ne moras vise da lazes Progutaj svoju izdaju Sada odlazim
Ne postoji oprostaj Ne postojimo ti i ja Ne podnosim tvoje ponasanje Odlazim
Ono sto vidis je Ono sto sam Ono sto vidis vec Je otislo
REF.
Otisao je bol...
Otisao je bol... | |
|
| |
Mai y Anny Admin
| Tu amor - Tvoja ljubav
Moja ljubavi, nisam siguran Koje prave reci da kazem Mozda ce ove proste reci Najbolje objasniti Sta osecam u svom srcu Sta osecam sve vise svakoga dana
Kako da uradim da vidis Kako da ti stavim do znanja Kako da kazem, kako da kazem, koliko te volim Sa recima ces razumeti Recima koje ce dopreti pravo do tvog srca Ovo je mesto za pocetak
REF: Tvoja ljubav ja cu uvek biti Tvoja ljubav znaci svet za mene Bices zauvek u mom srcu Ti si jedina u mojoj dusi I ja zivim za tvoju ljubav
Tvoja ljubav...
Moja ljubavi, volim te sve vise Sa svakim pogledom u tvoje oci Mozda ce ove proste reci Najbolje opisati Sta osecam u svom srcu Sta osecam sve vreme
Kako da uradim da vidis Kako da ti stavim do znanja Kako da kazem, kako da kazem, koliko si mi potrebna Sa recima ces razumeti Recima koje ce dopreti pravo do tvoje duse Recima koje ce ti staviti do znanja
REF.
Ti si jedina koja mi treba u mojim rukama Veruj mi, ove reci koje govorim Su reci koje dolaze pravo od mog srca Kako da uradim da verujes Nista vise ne znaci toliko Kao sto ti znacis meni
Ti si jedina u mojoj dusi... Ti si jedini u mojoj dusi... Volim te... Volim te... Obozavam te... Obozavam te... Tvoje usne... Tvoje usne... Tvoje oci... Tvoje oci... Moja ljubavi... Moja ljubavi...
REF.
Tvoja ljubav...
Tvoja ljubav... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: PREVOD PESAMA | |
| |
|
| |
| PREVOD PESAMA | |
|